Начало Новини Общество Тормоз

Тормоз

1702

Без да дължим обяснения на „хора“, които не заслужават да бъдат наречени такива, но дълбоко загрижени за подетата отдавна кампания на омраза, тормоз и агресия, къде пасивна, къде активна, към г-жа Иваничка Колева, автор на многобройни литературни прозиведения, публикувани на нашия сайт, желаем да потвърдим, че г-жа Колева е автор единствено на публикцаиите, които ясно и четливо носят нейното име.

Точка.

Нека сега всички роднини, гъзоблизци, съратници, съзаклятници, помагачи, съмишленици и съучастници на финансово корумпирания, морално фалирал и политически импотентен „кмето“ Манолов оставят г-жа Колева и нейното семейство на мира и да се съсредоточат върху собствените си проблеми, които са сериозни, не са малко и най-важното – благодарение на стотиците потърпевши, свидетели и очевидци, които се свързват с нас и не приемат криминалното управление на общината – не могат да останат скрити.

Публикуваме следното по молба на г-жа Колева, като искрено ѝ благодарим за нейния безценен принос към културното съдържание на сайта и ѝ пожелаваме нескончаеми творчески успехи.

 

 

ОБРЪЩЕНИЕ

НА ВНИМАНИЕТО НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ НА САЙТА
ПАВЛИКЕНИ.COM И ПАВЛИКЕНСКАТА ОБЩЕСТВЕНОСТ

От няколко години съм потребител на интернет сайта „Павликени.com. Използвам неговата електронната форма за контакти, която е публично достъпна за всеки потребител, за да изпращам свои статии, стихотворения, обяви и др. публикации, с условието под всяка моя публикация да стои името ми като нейн автор.

Тъй като определен брой хора от Община Павликени, продължават да ме сочат като администратор на сайта и да сипят обвинения и обиди, както по мой адрес, така и по адрес на членове от семейството ми, съм длъжна най-отговорно да заявя следното:

  1. Не съм администратор или собственик на сайта „Павликени.com”.
  2. Нямам правомощия да контролирам публикациите в същия.
  3. Заявявам публично изричната си гражданска позиция, че всеки, който си позволи да ми отправи обвинения, било то преки или чрез други лица, както и в социалните мрежи, набеждаващи ме като автор на каквито и да е публикации в интернет пространството, които не носят моето име като техен автор, ще бъде призован да ги докаже и да понесе последствията от резултата.

Всеки един творец се стреми не само към усъвършенстване на таланта си, а и към популяризиране на творчеството си, което считам за нормално и естествено. Ето защо, сърдечно благодаря на екипа на сайта „Павликени.com” за предоставената ми трибуна.

С уважение към всички хора без изключение,
Иваничка Колева