Начало Новини Бизнес Търси да назначи отчетник

Търси да назначи отчетник

1170

Електроразпределение СеверАД управлява и поддържа електроразпределителната мрежа в Североизточна България. Компанията пренася електрическа енергия за снабдяване на клиенти на регулиран и свободен пазар.

„ЕНЕРГО-ПРО Варна“ ЕАД, към която принадлежи и „Електроразпределение Север“ АД, е част от чешката „ENERGO-PRO A.S.“, която притежава и управлява общо 37 водноелектрически централи в Централна и Източна Европа, и е работодател на над 8,000 служители в Чехия, България, Грузия и Турция. Kлючовите ценности на компаниите от групата „ENERGO-PRO“ са ефективност, експертност, отговорност, безопасност и толерантност. Предоставяме ви възможност да откриете своето място в нашия екип.

„Електроразпределение Север“ АД обявява за град Павликени свободна позиция: отчетник.

Дирекция „Отчет на средства за търговско и балансово измерване“
Регионална структура Горна Оряховица

Профил на кандидата:

  • средно образование;
  • шофьорска книжка категория „В”;
  • трудов стаж по специалността или на подобна позиция ще се счита за предимство..

Кандидатстване:

Само одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на интервю.

За повече информация относно защитата на личните ви данни и правата ви, можете да се запознаете с Политиката за поверителност и защита на личните данни на дружествата от Групата „ЕНЕРГО-ПРО Варна“ ЕАД при подбор на персонал, публикувана на интернет страницата на Компанията по-долу.

Моля, кандидатствайте с автобиография и референтен код R_MMD_Pv2_060720 не по-късно от 20.07.2020 г., като изпратите професионална автобиография и мотивационно писмо на info@erpsever.bg с „Отчетник – R_MMD_Pv2_060720 – Pavlikeni.com“ в темата на съобщениетo и/или на:

Контакт:

Електроразпределение СеверАД
Варна Тауърс, кула Г
бул. „Владислав Варненчик” №258
Варна 9009

Tel.:  +359-700-1-61-61
Fax.: +359-52-660-850

Emailinfo@erpsever.bg
URL:     energo-pro.bg