Начало Новини Политика Цецка Цачева в Павликени: Нашата цел е сигурност за всяко българско семейство

Цецка Цачева в Павликени: Нашата цел е сигурност за всяко българско семейство

1585

„ГЕРБ е най-голямата народна партия, която прави така, че всички български граждани да живеят все по-добре и това се оценява високо в Европа. Правителството на Бойко Борисов постигна сигурност и стабилност в държавата. Това е и нашата цел с вицеадмирал Пламен Манушев – сигурност за всеки дом и всяко българско семейство.“

Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на среща с работници в текстилно предприятие в Павликени. Тя посочи, че в тази кампания за нея е важно да погледне в очите на възможно най-много хора, да стисне възможно най-много ръце.

„Най-голямото предизвикателство за мен е да получа доверието на възможно най-много българи. Иска ми се всички – дори хората, които се чувстват отблъснати от политиката заради дребнавите боричкания между партиите, да гласуват на този вот. Ние ще работим за всички български граждани, включително за тези, които са избрали да живеят в чужбина“, заяви Цачева.

Според кандидата на ГЕРБ за президент съединението наистина прави силата. „Това не са просто думи. Това е пътят, по който трябва да вървим напред. Чрез диалог можем да намерим баланса във всяка сложна ситуация“, каза Цецка Цачева.

Тя подчерта, че много държи на екипността. По думите ѝ, с вицеадмирал Манушев ще отстояват българщината и спазването на традициите.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов заяви пред работещите във фирмата за производство на облекла, че е уверен в качествата на Цецка Цачева, защото за десет години в политиката тя не се е променила.

„Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев са добри хора, с опит и професионални качества. Подкрепете ги с номер 17 в бюлетината, за да продължи стабилното развитие на България“, призова Цветанов присъстващите.

Преди това Цецка Цачева, Цветан Цветанов и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова присъстваха на официалното откриване на V Празник на еленския бут, който се провежда в град Елена.

Те разговаряха с хора от цялата страна, дошли в балканското градче специално за празника. Заедно с жителите и гостите на празника в град Елена Цецка Цачева, Цветан Цветанов и Ева Паунова се насладиха на празничната атмосфера. Кандидатът на ГЕРБ за президент, председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и българският евродепутат обсъдиха с хората добрите си впечатления от традиционния празник, който се провежда в Елена и заявиха категоричната си позиция за съхраняване на българските традиции и обичаи.