Начало Новини Криминална хроника Циганска фамилия тероризира село Димча

Циганска фамилия тероризира село Димча

3486

Млад циганин разби устата и носа на психично болна жена от село Димча, удари и сина ѝ. Пострадалите са Богдана и Георги, миролюбиви жители на селото. Това се е случило вечерта на 16 април пред една от кръчмите в центъра на Димча.

Циганинът е стар познайник на полицията. Още като непълнолетен, той има множество противообществени прояви. Въпросната вечер пребил жената, защото го дразнела като вървяла по улицата и викала на висок глас. След като влязла в заведението окървавена, работещите там и помогнали да се почисти от кръвта и я съпроводили до входа, от където тя си тръгнала със сина си, който в същия момент бил там с компания. Майка и син си тръгнали без да търсят причина за инцидента или да се саморазправят с нападателя мангал, но той подвиквал след тях подигравателно и предизвикателно, с което провокирал сина на пострадалата да го предупреди да не се занимава с тях. Това се оказало достатъчен повод младежа да налети и на него с шамари. Разтървали ги посетителите на питейното заведение, които дефакто предотвратили по-големи неприятности.

Побойникът, както вече споменахме, е известен както на полицията, така и на хората от селото. Той се казва Николай Валентинов и е на 18 години. Неграмотен, безработен и много нагъл. Преди известно време той открадна SUV на ирландски граждани, живеещи в село Димча и катастрофира с него на пътя между Димча и Сухиндол. Бил е неправоспособен и употребил алкохол. Предполага се, че следствените действия по този случай все още не са приключили. Момчето е проблемно от ранната си детска възраст с неприличното си арогантно поведение, посегателства над общинска и частна собственост, нарушаване на обществения ред и грубо поведение на публични места. Може да се каже, че е израснал без родителски контрол. Бащата от години не живее при семейството си, майката е нагла и арогантна, многократно засичана с незаконна дървесина, като синът и е съучастник. Известна е на полицията и гражданите с кражби по домовете. Бабата на Николай по майчина линия, Антоанета, се слави със същите геройства. Неведнъж е засичана по необитаеми къщи и дворове. Дядото по майчина линия, Николай старши е бивш затворник заради кражба на зимнина от жилище в Димча. Вуйчото Ярослав също е лежал в затвора. Хващан е да краде в търговски обект алкохол и цигари. Преди двадесетина години, същият този Ярослав налита на бой на сина на пострадалата вчера – Георги. В резултат на този побой Георги е с няколко избити предни зъби, които са му белег и до днес, тъй като няма финансовата възможност да ги поправи. Той също е безработен, въпреки че има средно образование със специалност автотранспорт, но малкото населено място не предлага кой знае какви възможности за реализация и Георги работи сезонно тук-там, където намери. Двамата с майка си живеят бедно, но никога не посягат на чуждото. Кротък човек е Георги, не се и саморазправя, въпреки че понася незаслужени удари от такива вредни за обществото елементи като фамилията на този младеж Николай.

След последното му „геройство“ хората от селото са настръхнали и искат незабавни мерки.

За инцидента от 16 април е уведомена павликенската полиция. Очаква се и реакцията на кмета на населеното място и общината, но такава реакция няма.

До кога българи ще седят и ще търпят диващината на побеснелите мангали?

Ако местната полиция и яловата администрация на финансово корумпирания, морално фалирал и политически импотентен „кмето“ Манолов не решат проблема ВЕДНАГА, в селото ще се стигне до саморазправа и ще събират размазани по улиците цигани.

Използваме случая да предупредим бесния циганин Николай Валентинов, както и гнилата му фамилия мангали, да не се чудят от къде им е дошло, заедно и по отделно, това, което е тръгнало към тях и което скоро ще ги стигне.

Мръсно племе!