Начало Спорт Футбол Ясни са пет от осемте четвъртфиналисти на турнира в Павликени

Ясни са пет от осемте четвъртфиналисти на турнира в Павликени

1216

Пет от осемте четвъртфиналисти на турнира по футбол на малки врати в Павликени бяха ясни до снощи. Надпреварата в спортна зала „Йордан Петров – Графа” е под патронажа на кмета инж. Емануил Манолов и носи името на бронзовия медалист от САЩ ’94 Трифон Иванов.

В група „А“ победител стана тимът на „Дестима“ със седем точки от две ремита и едно равенство. С шест точки от два успеха и една загуба, с 3:4 от „Дестима“, втори е „Унипак“.

В група „В“ играят „Елит“, „Барса“, „Червен динамит“ и „Браво“. Първи е тимът на „Елит“, пред „Червен динамит“. И двата отбора имат по шест точки.

В група „С“ преди мачовете тази вечер в най-добра позиция след две победи е „Абсолют плюс“. Предстои му обаче двубой с „Медиана“, който е с победа и реми. При краен успех на „Абсолют плюс“ и победа на „Полипласт“ над аутсайдера „Лесичери“ „Медиана“ може и да отпадне от участие в следващата фаза. Тук ще се гледа голова разлика, след като „Медиана“ и „Полипласт“ завършиха наравно 3:3.

В група „D“ борбата приключва в сряда, но тук „Легендите“ вървят много уверено с 6 точки от две срещи и отбелязани цели 23 гола. Последният им двубой е с „Мар-Крафт“, който вече е приключил участие.

Второто място ще стане притежание на победителя между „Плей фор фън“ и ПГАТ „Ц. Церковски“.

Четвъртфиналите са насрочени за 12 и 13 декември. Полуфиналите са на 15-ти този месец, мачовете за трето-четвърто и първо-второ място на 19-ти.