Начало Новини Десислава Йорданова, кандидат за общински съветник

Десислава Йорданова, кандидат за общински съветник

893
Десислава Йорданова
Десислава Йорданова

Благотворителност е голямата лична кауза на Десислава Йорданова. Тя е 19-а в листата ПП ГЕРБ в Павликени, с която партията, заедно с партньорите от ПД „Социалдемократи” и СДС отиват на изборите на 27 октомври.

37-годишната Десислава по образование е машинен оператор в шевното производство. Работи като квалифициран шивач в моделиерна, а от април 2019 г. е технолог.

„Започнах да участвам в благотворителни инициативи още, когато дъщеря ми беше в началното училище, разказва Десислава. Изработвахме заедно различни предмети за участие в базари, участвахме в инициативи с разонообразна насоченост. Постепенно това се превърна в моя съдба“, казва Деси.

От миналата година тя и нейни приятели и съмишленици организират едно чудесно мероприятие в Павликени – хоротека, като целта е да се съберат средства за болни хора от града. Много ми се иска, когато се правят подобни събития, те да не са свързани само с привличане на помощи, а да карат хората и да се забавляват. А какво по-хубаво от народните танци може да се измисли в тази насока, убедена е Десислава. Самата тя е запалена танцьорка и вярва, че това е един от начините да пазим своята идентичност, корени и самосъзнание.

Деси както много млади хора в града искат Павликени да живее в пълния смисъл на думата. Именно затова е приела предизвикателството да стане част от силния екип на кандидатите за общински съветници, издигнати и подкрепени от ПП ГЕРБ. Най-силната ѝ мотивация обаче е, че начело на листата е и кандидатът за кмет Ваня Антонова. Това е човек, който съм готова безпрекословно да следвам, казва Десислава. Тя е повече от сигурна, че ако Антонова поеме управлението на града, той ще има прекрасни възможности за развитие, защото освен професионалист в работата си, Ваня Антонова е и лидер в истинския смисъл на думата.

В общинския съвет Десислава Йорданова ще приеме като основна своя задача това, което може да прави най-добре – да организира инициативи, които да сплотяват, а не да разделят хората. Тя ще продължи да следва своя принцип, че във всеки човек има заложени добри черти, но е важно те да бъда извадени на преден план.

Убедена е, че като общински съветник ще съумее да мобилизира своите съграждани, особено младите хора в града за добри каузи, за да просперира общинският център и целият регион.

Преференциалният ѝ номер в бюлетината е 119.