Начало Новини Политика Жребият отреди за кандидатите на ГЕРБ номер 43 в бюлетината

Жребият отреди за кандидатите на ГЕРБ номер 43 в бюлетината

665

43 е номерът, който жребият в ЦИК отреди на ПП ГЕРБ за предстоящия местен вот. С този номер се явяват кандидатите на партията в цялата Великотърновска област.

В общинските избирателни комисии вече са регистрирани кандидатите на ПП ГЕРБ за кметове на общини и на кметства, и кандидатите за общински съветници.

За Велико Търново кандидат-кметът на най-голямата партия е отличният управленец на старата столица и областен координатор Даниел Панов.

На изключително успешните си досегашни кметове инж. Добромир Добрев, инж. Дилян Млъзев и д-р Ивелина Гецова разчита ПП ГЕРБ и в Горна Оряховица, Елена и Лясковец.

За доброто и полезно управление на Стражица, в състезанието за местния вот се впуска настоящият зам.-областен управител инж. Детелина Борисова, която има зад гърба си един успешен кметски мандат.

Уважаваният икономист и мениджър Ваня Антонова, която в изтеклия мандат председателстваше Общинския съвет в Павликени, е кандидатът за кмет там.

Обединителна и консенсусна фигура издигна ПП ГЕРБ в Сухиндол, в лицето педагога и местен координатор на партията Димитър Гърбов.

Кандидатът за Златарица е председателят на Общинския съвет Стефан Бранзелов, загрижен и съпричастен с проблемите на съгражданите си млад човек.

В Свищов водач на партийната листа под номер 43 с кандидати за общински съветници е ветеринарният лекар, общински координатор на ПП ГЕРБ и председател на ОбС д-р Кристиян Кирилов. За кмет на община Свищов партията застава зад независимата кандидатура на досегашния кмет Генчо Генчев, който в работата си винаги е получавал подкрепа и съдействие от ПП ГЕРБ, в лицето, както на народните представители, така и на председателя на Общинския съвет д-р Кирилов.

С номер 43 са кандидатите за местни парламентаристи от ПП ГЕРБ и в Полски Тръмбеш. Водач на листата там е уважаваният общопрактикуващ лекар и общински координатор д-р Емил Енчев, който има сериозен опит в местната власт. За кмет на Полски Тръмбеш ПП ГЕРБ подкрепя независимия кандидат Анатоли Александров.