Начало Новини За ред, сигурност и благоустройство в с. Батак ще работи Христо Радоев

За ред, сигурност и благоустройство в с. Батак ще работи Христо Радоев

646
Христо Радоев

За ред, сигурност и благоустройство в с. Батак ще работи Христо Радоев, издигнат за кмет от ПП ГЕРБ.

„Благоустройство и хигиенизация, осигуряване на ред и сигурност, строителство и ремонт на инфраструктурата, развитие на спорта и младежките дейности. В тези основни направления ще са насочени приоритетите ми за развитието на село Батак.“ Това заяви снощи на среща в селото Христо Радоев, който е кандидат за кмет, издигнат от ПП ГЕРБ.

За да му заявят своята подкрепа, в салона на читалището дойдоха кандидатът за кмет на община Павликени Ваня Антонова и много от кандидатите за общински съветници от листата, с която ПП ГЕРБ и партньорите им от ПД „Социалдемократи” и СДС отиват на изборите на 27 октомври.

„Аз съм бил кмет на село Батак и познавам отблизо всички проблеми. Имам сили желание да реша голяма част от тях“, каза пред пълния салон в читалището Христо Радоев. Той посочи, че ще насочи усилията си за подобряване на уличното осветление и озеленяването, ще настоява за монтиране на видеонаблюдение на входа и изхода на населеното място, ще действа активно за възстановяване на селския стадион и за формирането на местен футболен отбор, както и за участието на Батак в различни проекти.

Срещата в село Батак беше открита от председателя на общинската структура на ПП ГЕРБ Мирослав Маринов. Той призова хората да гласуват с разума си за силната бюлетина с номер 43 и да не се поддават на изкушения и манипулации по време на изборите. Маринов разясни и основните правила за пускане на валидни бюлетини.

Хората от Батак посрещнаха с аплодисменти кандидата за кмет на общината, издигнат от ПП ГЕРБ, Ваня Антонова. Тя сподели, че Батак е специално чясто за нея, тъй като е родното село на нейния съпруг. Познавам селото и вашите проблеми, каза тя. И допълни, че като председател на Общинския съвет, е настоявала за по-правилно разпределение на бюджета към малките населени места, но това не е било прието от кметското ръководство на Павликени. Заемайки най-високия пост в Общината, ще работя за това до селата да достигат повече средства, увери Антонова.

Заедно с нея на срещата присъстваха и кандидатите за общински съветници от листата на ПП ГЕРБ, ПД „Социалдемократи” и СДС, Илийка Иванова, Венцислав Георгиев, Иван Димитров, Марияна Добрева, д-р Пламен Латев, Владимир Василев, Нели Маринова и Диляна Колева.

За доброто настроение на всички се погрижиха местни музиканти, които вдигнаха и жителите на селото, и гостите, на кръшно хоро.