Начало Спорт ОФК “Павликени” направи 2:2 в контрола с “Локо” (Дряново)

ОФК “Павликени” направи 2:2 в контрола с “Локо” (Дряново)

523

Отборът на ОФК “Павликени” завърши наравно 2:2 в контролна среща като гост на “Локомотив” (Дряново). Спарингът се игра на изкуствения терен в Царева ливада.

Павликенчани бяха без трима основни футболисти, като по различни причини срещата пропуснаха Красен Славчев, Цветомир Додуров и Милен Савов.

След грешка в отбраната им локомотивци поведоха в резултата преди почивката с гол на Ростислав Денчев, който през есента носеше екипа на “Севлиево”. След пас на Красен Трифонов пък играч на “Павликени” от непосредствена близост не успя да изравни, стреляйки в аут.

През втората част с два гола на Стефан Гинчев възпитаниците на Димитър Тодоров направиха пълен обрат. Нападателят първо бе изведен сам и прехвърли вратаря на “Локомотив” за 1:1. За второто попадение пък елиминира защитник и стража на дряновци, преди да изпрати топката в мрежата. Крайното 2:2 фиксира бившият етърец Емил Копаранов, който от пряк свободен удар порази целта.
Това бе втората контрола на ОФК “Павликени” от подготовката, след като в първата победиха “Вихър” (Славяново) с 1:0 отново с гол на Стефан Гинчев.

Следващата проверка е в събота с “Партизан” (Червен бряг).