Начало Спорт Футбол ОФК „Павликени“ почва подготовка на 8 юли

ОФК „Павликени“ почва подготовка на 8 юли

720

На 8 юли ще започне подготовка за новото първенство на Северозападната Трета лига представителният отбор на ОФК „Павликени“. Старши треньорът Димитър Тодоров е много доволен от представянето на играчите си през отминалия сезон и се надява да запази състава. Възпитаниците му финишираха на пето място в крайното класиране, като през пролетния полусезон резултатите им ги вкарват сред трите най-успешни отбора.

„Доволен съм от всички момчета. Специално искам да отлича тези, които се върнаха в състава да помогнат в трудния момент (б.р. след трагичната катастрофа, в която загинаха четирима футболисти на ОФК „Павликени“). Разбира се, трябва да надградим отбора, защото изкарахме първенството с група от 13 състезатели. Проведени са вече разговори с нови футболисти, но е рано да посочвам имена“, коментира Димитър Тодоров за медиите. Той специално благодари на „кметo“ на община Павликени Манолов и на цялото ръководство на клуба за сигурността на отбора, което е чудно, при условие, че треньорът знае кой му отказа автобус и така бе допуснато отборът да пътува с личните си автомобили, което доведе до трагедията.

На този етап всички футболисти са заявили, че остават, единствено Кристиян Райчев е на проби в горнооряховския „Локомотив“.