Начало Новини Севдалин Севданов, кандидат за общински съветник

Севдалин Севданов, кандидат за общински съветник

1056
Севдалин Севданов
Севдалин Севданов

Когато баща ти и дядо ти са били строители и си трето поколение в занаята, не може да не си човек на съграждането, на здравия труд и на упоритата работа. Такъв е Севдалин Севданов, който е девети в листата на кандидатите за общински съметници на ПП ГЕРБ, ПД „Социалдемократи” и СДС в Павликени.

Севдалин развива повече от 15 години свой собствен бизнес и е наясно какви са условията за бъдещето на предпримачеството както в община Павликени, така и в страната.

Време е вече в Павликени и региона да се създадат условия за работа на местните фирми, категоричен е той. Според Севданов един от начините за стимулиране на икономиката тук е, ако павликенски фирми печелят поръчки и бъдат включвани в изпълнението на по-мащабни проекти. Има дружества от Павликени, които отговорят на условията, но продължава тенденцията да се избират външни фирми, а това не работи в полза на местния бизнес, категоричен е Севдалин. Трябва да обединим усилията си и да работим за промяна на Павликени и съседните населени места. Така Севданов мотивира решението си да стане част от силния екип, с който ПП ГЕРБ и партньорите им отиват на изборите на 27 октомври.

Севдалин е човек от реалния бизнес, знае колко е трудно да се управлява екип и затова има пълно доверие на кандидата за кмет от ПП ГЕРБ Ваня Антонова, която отдавна е доказала своите лидерски качества и управленски умения, ръководейки едно от най-успешните предприятия в региона.

В личен план 36-годишният собственик на строителна фирма е щастлив баща на две прекрасни деца – на 10 и на 12 години, и мечтае един ден те да останат да учат и да работят в България и в Павликени. Той е от малкото късметлии, които могат да кажат, че професията им е и хоби. Дори, когато не работи по даден проект, той посвещава всяка свободна минута отново на строителството – ражда нови иновативни идеи и ги реализира с желание.

Преференциалният му номер в бюлетината е 109.