Начало За Забава Събития Фолк „звездата“ Джена и „Обратен ефект“ ще радват жителите на Павликени за...

Фолк „звездата“ Джена и „Обратен ефект“ ще радват жителите на Павликени за Есенния панаир

1426
Павликени

За поредна година от Община Павликени са се опиталида предложат богата програма за Есенния панаир на града, която отново за съжаление залага от части на чалгата. Програмата ще започне още на 14-ти и 15-ти септември, когато ще се проведе V кръг от Траялния шампионат на България „Екстрийм 4х4“.

На 17-ти септември, в НЧ „Братство – 1884“, театър „Искри и сезони“ ще представи комедията „Женско царство“. Билетите са от 6 и 8 лв. На 19-ти септември, от 17:30 ч., отново в читалището, ще бъде представена книгата „Една любов“ на Албена Димитрова.

На 20 септември всички фенове на рока ще бъдат зарадвани от култовата група „Обратен ефект“. В рок феста ще се включат и местните „Flight”, Bagabonti” и “City Dogs”. Началният час на феста е 18:30 ч., а мястото му на провеждане ще бъде “Muzic pub” -Общински пазар.

В програмата на есенните празници е предвидено и спортно мероприятие. На 21-ви септември, от 9:00 ч., на терена с изкуствена настилка срещу стадион „Ганчо Панов“, ще се проведе IV детски футболен турнир за купата на кмета. Проявата се осъществява със съдействието на Сателитен Ротари клуб „Павликени-Бяла черква“.

На 21-ви септември ще е кулминацията на празненствата. За всички жители и гости на Павликени ще пее поп-фолк „звездата“ Джена. Концертът ще бъде на площад „Свобода“ от 19:30 часа.

Празничната програма ще завърши с „Хоротека“ с благотворителна цел. Тя ще се проведе на 22-ри септември, от 17:30 часа на площад „Свобода“. Всеки, който иска да се включи ще получава стикер на цена от 3 лв. Ще има и урни за дарения. Събраните средства ще постъпят за лечението на Тихомира Маринова, Александър Маринов и Красимира Горанова.