Начало Новини Цанко Цонев, кандидат за общински съветник

Цанко Цонев, кандидат за общински съветник

1069
Цанко Цонев
Цанко Цонев

Да се създадат ясни и справедливи условия за развитие на частния бизнес в община Павликени, за да могат амбициозни и предприемчиви хора да влагат опита и възможностите си тук. За това ще работи в новия Общински съвет Цанко Цонев. Той е пети в листата на ПП ГЕРБ номер 43, в която кандидатите от ПП ГЕРБ, заедно с партньорите си от ПД „Социалдемократи” и СДС, отиват на изборите на 27 октомври.

36-годишният машинен инженер е завършил Техническия университет в Русе със специалност „Земеделска техника и технологии”, предстои дипломирането му като магистър в специалността „Мениджмънт и сервиз на техниката”. Повече от 12 години развива свой частен бизнес с авточасти, има разработени няколко сериозни инвестиционни проекта, сред които изграждане на сладководно садково стопанство на язовир „Александър Стамболийски”.

„Аз съм представител на поколението, което има сили и възможности да работи за своя град и своята община, затова се гордея, че съм в листата на знаещите и можещите личности – тази на ПП ГЕРБ, казва Цонев. Неговата кауза е в новия Общински съвет да се чуват експертните мнения на хора, които са компетентни в своята област.

Цонев е убеден, че ако начело на Общината застане човек от работещия бизнес, какъвто е кандидатът за кмет от ПП ГЕРБ Ваня Антонова, това ще доведе до бързи и реални действия за икономическото развитие на целия регион.

Като общественик Цанко Цонев развива активна дейност в Ротари клуб – СК „Павликени- Бяла черква”. Вярва и следва основния принцип на най-голямата хуманитарна организация „Служи безкористно!”. Участник е в много благотворителни и доброволчески каузи, реализирани в Павлинени и общината.

Обича екстремните спортове, планината, вярва в силата на човешкия дух и в това, че човек трябва да си поставя високи цели и предизвикателства и да ги следва. Цонев споделя виждането за моралните устои на семейните ценности, обича да прекарва времето си с близките си хора и особено със своята любима племенница.

Преференциалният му номер в бюлетината е 105.