Начало Новини Местни Атанаска от Павликени изригна: Ще съдя всеки, който ме плюе

Атанаска от Павликени изригна: Ще съдя всеки, който ме плюе

8182

Скандалната Атанаска Тушева от Павликени изригна в социалните мрежи. Тя се закани да съди всеки, който плюе по нея и уронва авторитета ѝ. Известната фенка на Азис, която отскоро има и собствени песни, публикува в профила си разговор с мъж, който и предлага секс срещу пари. Атанаска обаче се възмутила и категорично му отказала.

„Ще съдя всеки, който ме плюе и уронва авторитета. Имам пари за най-добрите адвокати. То не беше, че съм проститутка в Германия, при положение, че никога не съм излизала извън БГ. То не беше колко е тарифата и тaка нататък. Аз пари си имам, мили мои, и си ги изкарвам с честен труд. Всеки, който се опитва да говори за мен глупости, ще ме види в съда, няма да търпя повече такова отношение и такива приказки за мен”, категорична е Атанаска, която стана популярна с провокативните си клипове в You Tube.

В цитата по-горе си позволихме да редактираме думата „пруститутка“, както и да добавим липсващи препинателни знаци.

Какво друго освен пари за секс очаква Атанаска да ѝ се предложи при подобни пишман порно изяви: снимка 1снимка 2снимка 3, както и видео клип 1, видео клип 2. Музикалните ѝ клипове няма да показваме, защото по наше мнение са по-лоши от лошото порно по-горе… И тъй като не можахме да се сдържим… „Чупиии…“

Ние съжаляваме Атанаска, която очевидно няма семейната и социална среда, както и добра лична преценка, които да ѝ дадат по добра представа за това що е нормално, допустимо и правилно, отнасяйки се до житейските избори, които горкото момиче прави.