Начало Новини Общество Блокирайте „кмето“ Манолов във Facebook

Блокирайте „кмето“ Манолов във Facebook

2152

Уважаеми читатели, граждани на община Павликени,

Наше морално задължение е да ви уведомим, че множество читатели се свързват с нас с тревожни сигнали, че като техен „приятел„, кметът Манолов следи техните коментари, статуси, споделяния, снимки, „лайкове“ и други действия в социалната мрежа Facebook и предприема съответни наказателни, отмъстителни и назидателни действия срещу неугодните нему жители на общината.

Кметът Манолов, верен на традициите на репресивната червена партия, под чийто мандад дерибейства в Павликени като общински кмет вече втори мандат, наблюдава кои от неговите подчинени са онлайн и кои не, както по време на работните, така и по време на почивните дни, което е недопустимо и аругантно вмешателство в личния им живот.

Кметът Манолов, неверен съпруг с богата и дълга история на брачна изневяра, отдавна добре известна в града, и похотлив мъж без чест и достойнство, който прави вербални коментари и самопризнания в тази посока на маса, в „доверена“ мъжка компания, си позволява да праща на жени, свои подчинени или не, сексуално заредени и събуждащи непристойни асоциации съобщения в чата на Facebook, използвайки позицията си на абсолютен монарх и владетел на (според него) нещастните им, мизерни и безпътни съдби, които държи в ръцете си, къде с обещания за кариера и пост, къде без.

Това поведение не е от вчера, а от години насам. Неоспоримите доказателствата по отношение на гореспоменатото сме видели с очите си и чули с ушите си…

За да не сте следени и разузнавани, нито пък сексуално тормозени, и за да се наслаждавате на дадената ни от Бога свобода и елементарно човешко достойнство, ви призоваваме – БЛОКИРАЙТЕ „кмето“ във Facebook и другите социални мрежи. Не му позволявайте да контролира или да се бърка и осведомява за живота ви повече отколкото за жалост е нужно към този момент.

N.B. Благодарим ви за сигналите. Вашата анонимност е гарантирана при нас.

 

 

Павликени.com