Начало Новини България Бойко Борисов в Костинброд

Бойко Борисов в Костинброд

281

Според медийна публикация Кирил Петков е сключил фиктивен договор с консултанти за газа, засечени са 5 офшорки, а разследването е за източване на 100 млн. лв.

Бях си поставил срок за пенсиониране, когато видя АМ „Хемус“ готова. Опитаха се да съсипят и нея, там обаче вече имаше много направено. Но последните две години бяха единствено пустош.

Ако на Владислав Горанов му бяха отпуснали емисии с лихви от 3-4%, още същият ден щях да го уволня! За това не е виновен служебният финансов министър. Виновен е Асен Василев, който заложи капан на служебното правителство на Румен Радев. Парите ги няма! При нашето управление заемите бяха с отрицателна лихва.

Не мислете, че изпадаме в еуфория от идеята да управляваме! Ще заварим счупена държава, ужасно счупена държава! Изобщо не става въпрос да обещаваме нещо на хората…Пораженията от “промяната” са зловещи.

“Промяната” ни върна във времената на комунизма-България не е само назад от другите страни, но е и много встрани. Въпросът е КОЙ и защо ги инсталира, за да съсипят държавата?!

Ако резултатът на изборите не е отрезвяващ за всички, дългът ще стане 50 млрд. Инфлацията за основните хранителни продукти е над 60%. Цифрите са безпощадно ясни! А и хората ги виждат всеки ден в магазините. При лошия модел „Борисов“ сте имали 1,000 лв., сега имате 700 лв.

837% е поскъпването на природния газ! Кой е прислужвал на руснаците тогава, ние или Кирил Петков?! 60% инфлация при горивата, а откакто ги няма цената пада, докато цената на уралския петрол е една и съща.

„Промяната“ са направили схема за милиарди. В „Лукойл“ вкарват на ишлеме руски петрол, произвеждат горива и изнасят за Швейцария по документи, продават го на 3.50 лв. и слагат надценка 1.20 лв. 30% комисионна от природния газ. Това разследват в момента! Ако ние сме на власт, още на 3-ти октомври слагаме мито на цените на горивата и на всеки литър връщат на хората по 1 лв.

Трябва да сме поне малко оптимисти. България е преживяла войни, ще преживее Кирил Петков и Асен Василев! Няма къде да се издевателства повече над народа. Видяхме и „Промяната“ и ДБ, те се съюзиха с БСП и забравиха за всичко сторено от тях.

Николай Нанков осъди Антон Кутев, Десислава Атанасова осъди Корнелия Нинова. Две съдебни инстанции доказаха, че сме задържани незаконно. А БСП, ПП и ДБ се гордеят с неграмотните и незаконните си действия! Те са едно.

Асен Василев се хвалел, че Борисов видял килията отвътре. Асене, 7-мо РПУ аз съм го откривал! Сградата на ГДНП беше пред срутване. Ние ремонтирахме и сградите на съдебната власт.

Ние сме и за машинното гласуване, при спазване на всички мерки за сигурност, но настояваме да има и гласуване с хартиена бюлетина. Аз и Христо Иванов гласувахме на хартия. Това е демокрация!

Няма система, която да издържи да не се работи, а да се харчи много. Трябва да работим много, за да има брутен вътрешен продукт. Само така ще има и за пенсионерите, и за учителите.

Бъдете проповедници, не с лошо и с омраза. Ситуацията толкова сложна никога не е била, а аз съм опитен човек. Не знам как ще се справяме с това, догодина имаме падеж на заем. А те теглят още и лихвите растат.

ГЕРБ удържа на репресиите. Това не е партия на властта, това е истинска народна партия. Ние нямаме неизпълнено обещание!

.

Бойко Борисов

Цялото видео вижте тук.