Начало Спорт Футбол „Ботев“ Враца няма превоз, мач с „Павликени“ няма да има

„Ботев“ Враца няма превоз, мач с „Павликени“ няма да има

1324

„Ботев“ няма да играе в неделя в Павликени срещата си от 15-ия кръг на северозападната „В“ АФГ – това обявиха днес футболистите и треньорите от спортно-техническия щаб на врачанския клуб.

„Няма да пътуваме, защото няма с какво. Липсва превоз, излъгаха ни, че ще има лагер, не ни дадоха заработените заплати… Цяла седмица се опитваме да се срещнем с новоизбрания кмет на Враца г-н Калин Каменов, който се оказа неоткриваем. По-лесно щеше да е да го обявим за издирване в Интепол!“, заяви старши-треньорът на врачани Атанас Джамбазки.

Неговият помощник Георги Мечечиев допълни, че подозира, че някой умишлено води отбора към разпад, за да помага на друг клуб, но не уточни какво и кого има предвид. „Чухме от г-н Каменов, че ще прави оздравителна програма. Ние сме здрави и сме лидер в групата, каква оздравителна програма ще прави на здрав и боеспособен човек? Мислехме, че идва от спортното министерство, а той за една седмица съсипа тграденото от нас с месеци“, допълни Мечечиев.

Футболистите и треньорите, които днес трябваше да заминат за лагер в Горна Оряховица, си тръгнаха разочаровани от стадион „Христо Ботев“ във Враца. Според тях няма вариант дори юношите старша възраст да изиграят двубоя, тъй като няма кой да нареди на формацията да тръгне за Павликени.