Начало Новини Благотворителност Великденска кампания „Купи и дари – Великден”

Великденска кампания „Купи и дари – Великден”

1113

Ротаракт клуб и Интеракт клуб Велико Търново в партньорство с Класико, ЦБА Картала и Стиви се обединяват, за да проведат ежегодната кампания „Купи и дари – Великден”.

„Купи и дари” е национална кампания на Ротаракт, която се провежда ежегодно в цялата страна. През изминалата година успяхме да обединим гражданите на Велико Търново и заедно събрахме и дарихме над един тон и половина храна от първа необходимост на домове и хора в нужда от област Велико Търново.

Всеки може да стане част от тази кампания на 12 и 13 април 2017 г. като дари хранителен продукт в някой от супермаркетите: Класико (в Mall Велико Търново), CBA Картала и супермаркет Стиви (гр. Велико Търново). Събраните продукти ще се дарят на дом за стари хора „Венета Ботева”, гр. Велико Търново и на нуждаещи се семейства в община Велико Търново. Продуктите се даряват на място в обозначени колички, които ще бъдат разположени след касовите зони на магазините. Нека зарадваме и стоплим сърцата на тези хора с нещо малко от нас и толкова голямо и значимо за тях.