Начало Новини Бизнес Виртуална водеща посреща на щанда на Павликени на туристическата борса

Виртуална водеща посреща на щанда на Павликени на туристическата борса

1924

Виртуална водеща посреща посетителите на щанда на Община Павликени в рамките на Международното туристическо изложение „Културен туризъм“ във Велико Търново. Тя разказва увлекателно, смее се чаровно, приканва гостите на изложението да научат повече за Павликени.

В поредица от кратки разкази водещата изброява основните туристически обекти. Тя разказва за културните събития, историята и поминъка на павликенския край. Отделни беседи са посветени на Античния керамичен център и на град Бяла черква.

Чрез мултимедийна презентация на принципа на визуален мапинг върху макета на женски силует се проектира образа на младото момиче, което знае всичко за родния си град. Тя показва и снимки, а от време на време изпълнява и химна на град Павликени, който беше записан от Михаил Белчев преди две години.

Павликени обяви и фейсбук-игра. Всеки посетител на щанда, който си направи селфи и го сподели на стената си в социалната мрежа с хаштаг #ilikepavlikeni ще участва в томбола за награда – сувенирна чаша на Павликени. По петима късметлии ще бъдат изтеглени чрез жребий във всеки от дните на изложението.

Набира попурялност и новосъздадената фейсбук-страница на кампанията. Само в първия ден от отварянето си страницата ilikepavlikeni има над 200 лайка. Виртуалната водеща е създадена по концепция на ПР агенция „Властелини“, която организира и кампанията „Харесай Павликени“.