Начало Новини Политика В какво се превърна и за какво се използва общинският в-к „Павликенски...

В какво се превърна и за какво се използва общинският в-к „Павликенски глас“

1710

Въпреки предишни сигнали и анализи по темата тук, изглежда на никой не му прави впечатление, или ако му прави, не му „пука“, или ако му „пука“, се чувства безсилен, че общинският вестник „Павликенски глас“ продължава да функционира като агитационен вестник в полза на БСП, бивши БКП, в лицето на червения „кмето“ и шайката некадърни, третокласни, но отново червени, негови функционери, с които владее общината бейски.

Да припомним, че вестникът се списва с народни пари, които за 2018 г. бяха 19,500 лв., с цели 243.75% повече от 8-те хиляди лв. през 2017 г., а облагодетелства единствено червената „мафия“, която души града и населените места в общината от години.

До кога ще търпим и ще позволяваме да се гаврят с нас, докато мазно и безгръбначно ни се усмихват, лезят и лъжат в очите миекайки?!

До там ли сме изгубили достойнството и себеуважението си?! Толкова ли са мъртви душите ни?! Толкова ли сме оскотели?! Толкова ли са закърнели мозъците ни?!

Толкова ли сме пропаднали, като народ, или по-скоро рая, вегитираща в тази община, на същата тази земята, родила Бачо Киро и многобройни други достойни българи, чийто кокали безродни и безбожни (но показно и театрално кръстещи се за камерите) комунисти, наречени „социалисти“, вдигат и слагат в своя полза за щяло и нещяло?!

Срам и позор, не за душманите ни, а за нас самите, че допускаме те да ни управляват – алчни бездарници – без съвест, без честност, без справедливост и над закона!

„Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.“

Петко Славейков