Начало Спорт В Павликени запазиха отбора, започват подготовка на 22 юни

В Павликени запазиха отбора, започват подготовка на 22 юни

527

Шест контролни срещи е договорил старши треньорът на ОФК „Павликени“ Димитър Тодоров за лятната подготовка на представителния мъжки тим. През наложеното от пандемията принудително прекъсване на футболния живот възпитаниците му не са тренирали организирано, но добрата новина е, че съставът се запазва.

„Нито един от състезателите, с които трябваше да играем през пролетния полусезон в Северозападната Трета лига, не е пожелал да напусне, така че отборът е изграден. Опитваме се да вдигнем още малко нивото, като водим разговори с двама – трима опитни футболисти“, коментира Димитър Тодоров за медиите. Въпросните играчи имат възможност да подпишат и с отбори от втория футболен ешелон, така че на този етап той се въздържа да обяви имената им.

Павликенчани ще започнат подготовка за новия шампионат на Трета дивизия на 22 юни.

Вече са договорени шест контролни срещи с различни съперници. Проверките започват на 4 юли с гостуване в Севлиево на едноименния местен тим. На 11 юли Тодоров ще заведе възпитаниците си в град Левски, където стягат отбор отново за третото ниво в нашия футбол след едногодишна пауза. На 15-ти идния месец павликенчани посрещат у дома друг кандидат-новак в Северозападната Трета лига – „Янтра“ (Полски Тръмбеш). Три дни по-късно „Вихър“ (Славяново) ще гостува в Павликени за контролен мач. На 22 юли избраниците на Димитър Тодоров ще срещнат „Локомотив“ (Дряново), а на 25-и приключват контролите със „Спартак“ (Плевен).