Начало Новини Администрация „Ден на кмета“

„Ден на кмета“

1771
Павликени

Ето какво обсъждат кметовете от селата на общината на така наречения „Ден на кмета“ веднъж месечно.

Според нас, а и може би според всеки средно-интелигентен и относително вменяем човек, това са задачи за първокласници не, а за бавноразвиващи се, а те, кметовете се събират да ги „обсъждат“, като че ли са някакви непреодолими и трудно разрешими проблеми.

Отсичане на дърво, смяна на улична лампа и тем подобни….

Човек остава с чувството, че са се събрали някакви лумпени на подготвителна практика по управление на обществени дейности.

Един кмет, с претенции за управленец, трябва да може сам да си направи програма за управление по дейности и сам да си обезпечи тези дейности с инструментите, които властите и отделните институции в страната и на територията на общината му предоставят. А те, като някакви безмозъчни смотаняци се събират да обсъждат врели-некипели.

Но в крайна сметка, тези са получовеците, които простият, невеж, верен до гроб на червената партия (в мнозинството си) народ/електорат избира години наред в безнадеждно червената павликенска община.

Тук може да прочетете Протокол от Ден на кмета на 08.10.2018 от последната среща в pdf формат, а по-долу може да намерите същата информация под формата на образи (за по-лесен достъп).

Жалка картинка.