Д-р Васил Драганов беше удостоен посмъртно със званието „Почетен гражданин на град Павликени“

    535
    Павликени

    Д-р Васил Драганов беше удостоен посмъртно със званието „Почетен гражданин на град Павликени“, съобщиха от пресцентъра на Община Павликени.

    На официална церемония, в чест на празника на града, синът на д-р Васил Драганов Станислав Драганов прие отличието – грамота и двустранен плакет.

    Д-р Драганов получи признанието за изключителните му заслуги и дългогодишната му работа за поддържане на високо ниво на диагностичните дейности, както в болничната, така и в извънболнична помощ в полза на пациентите в град Павликени.

    „Благодаря на всички, които през годината работиха упорито за доброто на нашия роден град; които даряваха безпрекословно за благородни инициативи; които бяха неуморни и се лишаваха от времето с близките си, които пренебрегнаха собствените си интереси, за да допринесат за една велика кауза, наречена Павликени!“, каза „кмето“.

    Сред официалните червени гости на празника бяха председателят на БСП и народен представител Корнелия Нинова, народният председател от Великотърновски район Весела Лечева.

    Празникът завърши с пищен концерт на Фолклорен ансамбъл „Филип Кутев“ и заря.