Начало Новини Политика Защо „кмето“ Манолов мълчи?

Защо „кмето“ Манолов мълчи?

5850

Защо финансово корумпираният, морално фалирал и политически импотентен „кмето“ Манолов, който иначе много обича да се снима и изявява по медиите за щяло и нещяло, мълчи като „женски полов орган“ (за де не кажем като „путка„… ха – ето, че го казахме) по повод разкритите кражби на служебен бензин от служители на МВР от РУ – Павликени, за които предадохме тук?

Къде е неговата гражданска, политическа и управническа позиция?

Няма я.

Дали „кмето“ не се е покрил в страх и очакване скоро да бъде арестуван и сниман на свой ред за престъпленията, извършени от него като кмет или по-скоро като „кмето“? Трудно е да вдигнеш осъдителен пръст, когато сам имаш виновно съзнание.

Докато дървената мафия изсича горите в общината и „ало“ измамниците безчинстват, „пазителите“ на реда крадат държавно гориво и не извършват нужното патрулиране. В същото време „кмето“ усвоява милиони за кухи проекти и граби подкупи от изпълнителите безнаказано в един град на разрухата, беззаконието, корупцията и политическата и административната некадърност и безхаберие.

А безмозъчните олигофрени (понеже ни е беден речника не сме спосообни на по-обидна квалификация), които гласуваха за „кмето“ за първия и за втория му мандат – да си посипят кухите глави с пепел за злото, което донесоха на града с червения си вот. Всички те са отговорни.

Ние очакваме ареста на мародера от Павликени „кмето“ Манолов… с нетърпение.