Начало За Забава Театър „За Човека и за Свраката… и за Ламята!”

„За Човека и за Свраката… и за Ламята!”

1152

Спектакълът „За Човека и за Свраката… и за Ламята!” събира на сцената професор Диана Борисова (актриса и дългогодишен преподавател в Националната академия за театрално и филмово изкуство и наш съгражданин) и нейни любими студенти – актьорите Светослав Добрев и Руслан Мъйнов.

Да решим Кръстословицата на живота, да се посмеем и поплачем с нашите главоблъсканици, фантазии и страхове, да разкажем историите на своя живот и с усмивка да продължим напред – това са  предизвикателствата, които поднасят актьорите чрез брилянтните разкази на Йордан Радичков. Този поетично – театрален спектакъл поставя на пиедестал силата и внушенито на словото на автора, кара ни да се заслушаме в богатството и мелодиката на българския език. Музиката на композитора Михаил Шишков допълва палитрата на емоциите и придава на спектакъла самобитно звучене.

Проф. Диана Борисова, създава този спектакъл в чест на своя 70 годишен юбилей.

Спектакълът е подарък от проф. Диана Борисова за павликенската общественост и след края му, зрителите ще имат възможност да споделят своите мнения и впечатления с актьорите.

Заповядайте на 30 май 2018 г. от 19:00 часа в салона на НЧ ”Братство – 1884” гр. Павликени.

Вход свободен.

Очакваме ви!