Начало Новини Култура Как щафетниците от Павликени отпразнуваха края на Читателска щафета 4

Как щафетниците от Павликени отпразнуваха края на Читателска щафета 4

1443

Преподавателката Милена Маринова от СОУ “Бачо Киро” в Павликени бе един от най-активните учители, мотивирали много деца да участват в “Читателска щафета 4: Ловци на приключения”. Ето какво са споделили във фейсбук с нейна помощ щафетниците от Павликени за своя празник по случай края на щафетата:

“Ние, малките бачокировчета от Павликени, отбелязахме участието си в “Читателска щафета 4: Ловци на приключения” с малък празник в Детския отдел на читалищната библиотека – наш партньор в това вълнуващо пътешествие. Разказахме на всички присъстващи за Минерва Минт и нейната “Банда на кукумявките”, за братовчедите детективи Агата и Лари и за тайния пират Сам Силвър, отговаряхме на въпроси по книжките, наградиха ни със страхотни грамоти и подаръци, почерпихме се.

Сърдечно благодарим на ръководството на НЧ “Братство 1884″ – Павликени в лицето на неговия секретар г-жа Дарина Митева, на ръководството на библиотеката в лицето на главния библиотекар г-жа Катинка Михайлова и на г-жа Зорница Здравкова! Специални благодарности на нашия приятел и любим библиотекар – г-жа Калинка Донева!

В детския отдел на библиотеката нашите чудесни домакини са подредили в изложба рисунките ни с любими случки и герои от поредиците за Минерва, Агата и Лари и Сам Силвър.

Благодарим и от все сърце на организаторите на “Читателска щафета” и на г-жа Валентина Стоева! Очакваме с нетърпение следващата щафета!”