Начало Спорт Футбол Копаранов се завърна с гол за ОФК „Павликени”

Копаранов се завърна с гол за ОФК „Павликени”

1421

Емил Копаранов дебютира пред своя публика с гол за новия си клуб ОФК „Павликени”. Домакините биха с класическото 3:0 новака ФК „Първа атомна” (Козлодуй) в интересен мач с много положения. Копаранов отдавна тренира в ОФК „Павликени”, като изтърпяваше наказание 1 година извън футбола, но вече е с възстановени права и завърна във футбола, като игра още в предишното гостуване в Малчика.

Първата част бе по-равностойна с по две-три полжения и пред двете врати. В 15-ата минута Димитър Димитров излезе сам срещу вратаря, но не успя да открие. Малко след това Цветомир Додуров стреля от границата на наказателното поле, а отново Димитров можеше да вкара при една отбита и попаднала в него топка. Домакините допуснаха и две грешки, които доведоха до опасности пред тяхната врата, но съперникът от Козлодуй също не успя да вкара.

Гол все пак падна и той бе за домакините, след като таранът Димитър Кушев излезе под ъгъл и стреля неспасяемо за 1:0. В 43-ата минута той бе изведен от Йордан Йорданов и можеше да удвои резултата.

Още в началото на втората част павликенчани решиха мача. В 48-ата минута Йордан Йорданов се пребори и с удар от малък ъгъл вкара за 2:0. После треньорът Петков предприе смени, а домакините създадоха още положения. Третият гол падна в 80-ата минута, когато след центриране на Кушев отляво защитник игра с ръка и последва дузпа. От бялата точка Емил Копаранов бе точен за 3:0. До края можеше да падне и четвърти гол, но Борислав Иванов пропусна сам срещу вратаря.

„Равностоен мач, в който ние не си вкарахме нашите положения. Третия гол беше абсурдна дузпа, защото подаването беше с посока към центъра и от 10-15 метра разстояние. Нямаше как нашият футболист да си мръдне ръката от там,а резултатът беше при 2:0 – малко несериозно. Като цяло равностоен мач, който можеше да завърши по всякакъв начин. Наказаните ни и контузени футболисти липсваха за тази среща”, коментира старши треньорът на ФК „Първа атомна” (Козлодуй) Владислав Вутов.