Начало Новини Администрация Къде са фишовете на служителите от Общината?

Къде са фишовете на служителите от Общината?

1054
Павликени

Служителите в Общината, както и тези в кметствата по селата на община Павликени, от две години не са получавали фишовете си за изплатени възнаграждения, съобщава група читатели, които молят за анонимност от страх от саморазправа с тях от страна на яловата червена хайка, „управляваща“ общината.

Многократно въпросът, къде са фишовете и кога ще бъдат раздадени на хората, е задаван на отговорния служител на Общината, но нейният отговор е „Ох, само ми е до фишове. Толкова много работа имам, че изобщо не ми е до фишове.“, казват те.

Една от любимките на „кмето“, за която един бивш общински експерт не спираше да повтаря, че е „жената с най-дългия б…. в Общината“ трябва да знае, че да си свършиш служебната работа е приоритет преди всичко останало.

За това е осигурено работно време, обезпечено с трудово възнаграждение. Хората трябва навреме да си получават фишовете, за да могат периодично да следят носената от тях информация.

Там има важни за един служител неща, като осигуровките например, отпуски, болнични, трудов стаж и други показатели, свързани с трудовото правоотношение.

Ех, девойко, на дансинга е по-лесно нали!? Ама хайде да раздадеш и фишовете за две години назад. А другарят „кмето“ да вземе да те попита „Що така, бе…? Сега ще трябва да се наказваме.“

Позор.