Начало Спорт ОФК “Павликени” записа равенство в Червен бряг

ОФК “Павликени” записа равенство в Червен бряг

552

ОФК “Павликени” завърши наравно с 2:2 при гостуването си на “Партизан” (Червен бряг), което го изведе на петото място във временното класиране на Трета лига.

Домакините откриха още в 3-та минута. Милен Тонев проби по левия флаг и центрира пред вратата, където Христо Димов с удар под плонжа на вратаря вкара за 1:0. Павликенчани обаче бързо върнаха попадението. В 12-та минута Йордан Йорданов след двойно подаване излеза срещу вратаря, но бе застигнат и съборен от Борислав Иванов. Реферът отсъди дузпа, при която Йорданов подведе вратаря и реализира 1:1.

Резултатът се запази чак до 59-та минута, когато домакините поведоха с гол, оспорван от павликенчани. Борислав Иванов подаде към Славчев, който беше в засада, страничният съдия вдигна флага и защитата спря да играе, но Борислав Иванов сам напредна и направи резултата 2:1. В 83-та минута ОФК “Павликени” изравни. Симеон Иванов бе намерен в наказателното поле и с удар под плонжа на вратаря се разписа за 2:2.

В добавеното време и двата отбора пропуснаха да спечелят. Първо след пробив и центриране на Мартин Ширтев капитанът Красен Трифонов пред самата врата се размина с топката, а в последната атака на домакините Тонев и Димов изскочиха срещу само един бранител, но Венци Димитров се намеси подобаващо и спаси.