Начало Спорт ОФК “Павликени” измъкна 2:2 от “Ботев-2” (Враца)

ОФК “Павликени” измъкна 2:2 от “Ботев-2” (Враца)

301

Престижно равенство при гостуването на “Ботев-2” във Враца записа ОФК “Павликени”. Мачът бе доста оспорван, като гостите изравниха в самия край с гол от дузпа, реализирана от Йордан Петев.
Младият отбор на домакините откри в 37-та минута с попадение на Виктор Василев, който довкара отскочила от гредата топка, след като преди това гостите бяха пропуснали 2-3 добри възможности да отбележат гол. Павликенчани атакуваха масирано, но ударите на Красен Трифонов и Йордан Петев отидоха в аут, а Стефан Гинчев разтресе гредата.

В началото на втората част Ивайло Велчев отново нацели греда, последва ответна контра на врачани и Василев вкара за 2:0 след подаване на Георги Радев, като гостите имаха претенции за засада. Павликенчани натиснаха веднага, Красен Трифонов, Георги Христов и Борислав Иванов пак улучиха греди.

Йордан Петев намери Красен Трифонов и той стреля по диагонала за 2:1. В крайна сметка гостите стигнаха до точката след дузпа в края на мача. В 90-ата минута Красен Трифонов центрира, Стефан Гинчев изпревари защитник и бе фаулиран в пеналта, което доведе до дузпа и изравнителен гол.