Начало Спорт Футбол ОФК „Павликени“ привлече петима футболисти, в състава се връщат Петев, Славчев и...

ОФК „Павликени“ привлече петима футболисти, в състава се връщат Петев, Славчев и Додуров

1112

Петима нови футболисти тренират с представителния тим на ОФК „Павликени“, съобщи старши треньорът Димитър Димитров. От „Академик“ (Свищов) в отбора се завръща Йордан Петев, а от „Партизан“ (Червен бряг) идва Георги Христов. И двамата са родени в Павликени, първият е полузащитник, вторият бранител. Христов е възпитаник на Спортното училище в Плевен.

Юношата на „Етър ВТ“ Александър Узунов, който през есента бе част от състава на ОФК „Трявна“, е другият нов в състава на Димитър Тодоров.

Игралите миналия сезон в павликенския тим Цветомир Додуров и Красен Славчев също се завръщат на познатия стадион. Додуров е възпитаник на великотърновската школа, през есента бе част от отбора на ФК „Севлиево“. Красен Славчев пък е дългогодишен капитан на горнооряховския „Локомотив“. И двамата оперират в средата на терена.

На този етап трима са напускащите. Георги Маминов се завръща в родния „Локомотив“, където ще играе за старшата възраст. Стилиян Михайлов отива в „Янтра 1919“ (Габрово), а Калоян Киров вече осем дни не се е явявал на тренировки и на него няма да се разчита.

В събота от 14:00 часа павликенчани ще изиграят първа контролна среща. Техен съперник ще бъде отборът на „Левски 2007“ (Левски). Мачът е на тренировъчния терен на стадион „Ганчо Панов“.