Начало Спорт Футбол ОФК „Павликени” привлече Радо Рашков и Копаранов

ОФК „Павликени” привлече Радо Рашков и Копаранов

1155

С трудно гостуване в Червен бряг на местния „Партизан” ще стартира ОФК „Павликени” участието си в Трета лига – Северозапад. Това реши тегленият в Зоналния съвет на БФС жребий, на който присъства старши треньорът Петков.

Павликенчани завършиха в контрола 2:2 у дома с „Левски-2007” и разбиха с 5:1 „Ювентус”.

Вратарят Радослав Рашков и Емил Копаранов са двете най-нови попълнения в тима. Рашков пазеше за „Локомотив” (ГО), но изгуби мястото си заради продължително лечение на контузия. Емил Копаранов пък има да изтърпява оше шест месеца наказание, след като бе изваден за 1 г. от футбола. „Подали сме молба за намаляване, все още чакам решението. Ако не – ще почивам още 6 месеца, но тренирам с „Павликени”. Реших да приключа с професионалния футбол, занапред съм в Павликени”, заяви Копаранов.

„Разполагам с 19 футболисти, няма да правя групата по-голяма. Дойдоха Рашков и Копаранов, върнаха се двамата контузени – Д. Димитров и Андреев. Трудно ще е на старта в Червен бряг, още не сме навлезли в ритъм. В първите кръгове ще се опитаме да постигнем добър ритъм и нататък да атакуваме челните позиции. Имаме много млади футболисти, ще ги обиграваме и ще търсим по-голяма ефективност”, коментира Петков.