Начало Новини Благотворителност Павликенският кмет зарадва деца от приемни семейства с коледни подаръци

Павликенският кмет зарадва деца от приемни семейства с коледни подаръци

1685

Поредното PR шоу за медиите разигра финансово корумпираният, морално фалирал и политически импотентен „кмето“ на Павликени.

„Мижи да те лажем…“, както е казал народът… и докато се правим на луди, че не разбираме какво става и какъв грозен театър ни се разиграва, да припомним, че Манолов не е първият диктатор, който използва деца, за да промотира себе си и привидното си милосърдие и човеколюбие.

43 деца, настанени в приемни семейства в Павликени получиха коледни подаръци от кмета на Общината инж. Емануил Манолов. Той лично посети 24-те семейства, при които са настанени децата, за да пожелае на малчуганите светли празнични дни и здраве през новата година.

Всеки от малчуганите получи пакет с детски книжки и лакомства, а за най-малките имаше плюшени играчки. Подаръци получиха децата в общинския център, както и в Бяла черква и селата Недан, Лесичери, Долна Липница и Михалци.

На 5-месечна възраст е най-малкото от настанените в приемни семейства деца в Павликени. В едно от семействата четири сестрички посрещнаха гостите.