Начало Новини История Поредното приветствие за празника на Павликени

Поредното приветствие за празника на Павликени

622
Христо Кавалски

Уважаеми жители на град Павликени,
Скъпи съграждани,

Имам удоволствието да се обърна към Вас от името на членовете на Общински съвет – Павликени и да поднеса нашите пожелания за светъл и празничен 29 юни, какъвто заслужаваме всички ние.

Днес сърцето на всеки павликенчанин се вълнува от радостта и емоциите на предстоящите празнични събития, от надеждите и желанията ни да продължим развитието на нашия град.

Той е известен в България като античен и вечен, заради силата на духа на местните хора, които от две хилядолетия намират поминък по нашите земи. Преди 77 години Павликени беше обявен за град и това ни задължава с мислите и действията си всеки ден да защитаваме този статут.

Защото само с общите ни усилия и съпричастност – и в празниците, и в делниците, ще съградим нашето общо бъдеще такова, каквото го желаем.

Уважаеми съграждани,

Нека предстоящият празник направи така, че да забравим поне за ден грижите и страха от последните месеци. Дни като този ни учат, че след всяко изпитание следва лъч светлина и надежда.

Пожелавам Ви да се чувствате спокойни и сигурни в своя град! Нека съграждаме и да се подкрепяме, за да можем още много години да пишем историята на Павликени със златни букви!

Честит празник!

Христо Кавалски
Председател на ОбС – Павликени