Начало Новини Инфраструктура Предизборно асфалтират нова „улица“ в Павликени

Предизборно асфалтират нова „улица“ в Павликени

1250

Като част от добре скриптиранта, но плитка червена предизборна пропаганда, нова асфалтирана „улица“ ще има до седмици в Павликени.

Това, което червените наричат „улица“, много биха нарекли „алея“. Добре, че все пак са се сдържали и не са нарекли скромната и къса отсечката „булевард“.

По протежение на ул. „Цанко Церковски“ живеят десетки граждани, но до този момент пътят до домовете им е минавал през трошена настилка. Сега със 162,720 лв. от общинския бюджет тази „улица“ ще бъде напълно асфалтирана.

Как вървят строителните дейности провери лично на място все по-затлъстяващият „кмето“ на община Павликени инж. Емануил Манолов, чиито телеса преливаха изнад пристегнатия каиш на гащитье и изпод широката риза. Той се увери, че реконструкцията се изпълнява в срок и съгласно всички строителни стандарти. Аш колсун, машала!

Над 300,000 лв. е инвестирала тази година Общината в строително-ремонтни дейности. Сред големите проекти са основния ремонт в Спортна зала „Йордан Петров – Графа“ за почти 150,000 лв., полагането на настилка по ул. „Бон“ за 32,000 лв., ремонти в здравните служби и сградите на кметства в няколко населени места. Ремонти са извършени и в Историческия музей, както и в Детската ясла. Завършени са и важни обекти като оградата на гробищния парк, ремонтът на улица „Осма“ в с. Стамболово и на ул. „Бачо Киро“ в град Павликени.

С други думи, гласувайте за червената шайка, която ви подхвърля трохи, залци и други кьорфишеци преди изборите, за да я изберете отново.