Начало Новини Разкол… БСП – Павликени поиска оставката на Нинова

Разкол… БСП – Павликени поиска оставката на Нинова

852

Общинската организация на БСП в Павликени свали доверието си от лидера на партията Корнелия Нинова и поиска нейната оставка.

Пленумът на социалистите в Павликени единодушно излезе с декларация до централата на „Позитано“ 20, с която се настоява за свикване на извънреден конгрес на БСП. Поводът за исканата оставка на Корнелия Нинова са ниските национални резултати на партията на извънредните парламентарни избори, заяви председателят на общинската организация и активен борец против фашизма, другарят Христо Кавалски и подчерта, че на 11 юли в Павликени БСП е първа политическа сила.

„Поемането на личната отговорност от страна на председателя на БСП Корнелия Нинова, подаването на нейната оставка и поемането по този начин на персонална отговорност за негативната тенденция, която се очертава пред БСП като цяло на национално ниво“.

На кадрите се виждат щастливите другарки и другари, накацали около своята червена оса майка, дотътрила се на посещение в червения бастион Павликени, преди малко повече от 3 години.

Смърт на комунизма!