Начало Новини Политика Община Павликени: ПП ГЕРБ печели втори тур на изборите в две населени...

Община Павликени: ПП ГЕРБ печели втори тур на изборите в две населени места от общината, БСП – в четири

1669

ПП ГЕРБ печели втори тур на изборите в две населени места от Община Павликени, БСП – в четири. Това сочи справка на интернет страницата на Общинска избирателна комисия – Павликени.

В село Недан с 287 действителни гласове печели Илко Костадинов от ПП ГЕРБ, а в село Горна Липница – Юлко Палов от ПП ГЕРБ, получил 164 действителни гласове. В село Патреш изборите печели Валентин Вълев, издигнат от БСП, с 218 действителни гласове. В село Караисен на втори тур печели Стефан Николов от БСП с 363 действителни гласове. Емил Илиев от БСП печели в село Долна Липница с 223 гласа, а в село Върбовка Антон Антонов отново от БСП с 372 гласа.
В село Недан на втори тур се явиха Илко Костадинов от ПП ГЕРБ и Боян Боянов от БСП, в Горна Липница – Тихомир Григоров от БСП и Юлко Палов от ПП ГЕРБ, в село Патреш – Георги Генчев от ПП ГЕРБ и Валентин Вълев от БСП, с Караисен – Даниела Ковачева-Пачева от ПП ГЕРБ и представителя на БСП Стефан Николов, в Долна Липница – кандидатът на БСП Емил Илиев и Димитър Харизанов от Реформаторски блок, и във Върбовка – кандидатът на ДПС Ивелин Розинов и Антон Антонов от БСП.