Начало Спорт Северозападна Трета лига започва в неделя

Северозападна Трета лига започва в неделя

1022

С нов старши треньор и нови надежди стартира в първенството ОФК “Павликени”. На мястото на освободения Петков бе привлечен доказалият се като наставник на “Видима-Раковски” в елита Димитър Тодоров. Негов играещ помощник-треньор ще бъде Димитър Кушев.

Въпреки не особено удачните резултати в контролите преди старта, в Павликени вярват, че ще сформират боеспособен отбор, който ще има своето достойно присъствие. “Тимът е обезпечен и стабилен финансово. Момчетата имат всичко необходимо за подготовката си и участието си в ОФК “Павликени”. Достойно присъствие в Трета лига е това, към което се стремим, 5-6 място в класирането е нашата цел за новото първенство”, коментира кметът на Павликени инж. Емануил Манолов. Откакто той е кмет на града и клубът стана общински, футболът в Павликени се радва на достатъчни грижи и внимание и бележи възход.

Нови попълнения са Никола Какъмъков, Боян Хаджииванов, Преслав Петров, вратарят Теодор Теодоров, Кристиян Аначков и др. В неделя павликенчани стартират с гостуване на “Янтра” (Габрово), а първото им домакинство е на 20 август срещу “Вихър” (Славяново).