Начало Новини България Смърт на комунизма!

Смърт на комунизма!

845

Днес честваме 75 години от Третата национална катастрофа, най-трагичният епизод в историята на народа ни, върнал България и българите на едно социално-политическо ниво, сравнимо с мракобесните кърджалийски времена.

Ликвидиране на частната собственост, унищожаване на интелектуалния елит и подмяната му с полуграмотни „другари“, чийто досег с цивилизацията е бил селската кръчма; унищожаването на демократичните принципи, на нормалното икономическо развитие, погубването на цели поколения от народа ни.

За съжаление, последиците от тази Катастрофа се чувстват и до сега и пак заради тях днес хората блокират кръстовища, искат оставки и не вярват в политическия ни елит.

Идеята, че Червената армия е донесла свобода на България е също толкова фалшива, колкото снимката на Т-34, минаващи през центъра на София. Оригиналната снимка, на която красноармейците се движат с американски джипове е в дясно – б.а.

Крайно време е българите да се отърсят от десетилетните окови на червения терор, които висят на вратовете ни по-тежко дори от вековния османски ярем.

Смърт на комунизма!