Начало Новини Изкуство „Счупеният човек“, роман на Недко Недков

„Счупеният човек“, роман на Недко Недков

564

Романът „Счупеният човек“ е психологически трилър.

Докато седи върху порутен дувар в обезлюдено село, Март мечтае да подсигури хармонично бъдеще за себе си и за съпругата си и най-сетне да преодолее затвора на набраздената и обгорена своя кожа.

Весела е буйна и устремена, но не иска да изземва свободата на Март, а само да му помогне да се отърси от разрушаващата го зависимост към миналото.

Междувременно Той едва забележимо се пропуква. Психиката му се раздробява на парченца стъкло, чиито заострени краища ще наранят не само него, но и околните.

„Счупеният човек“ е роман за травматично детство и загадъчно приятелство между три неспокойни души.
Всеки от тримата се влюбва в слабостта на останалите и се опитва да я излекува. Но може ли да защитим другия, без да сме се погрижили за самите себе си?

Психотрилърът “Счупеният човек” олицетворява онези травми, които не зарастват.

Чрез заплетения си сюжет, „Счупеният човек“ въвежда читателя в дебрите на автоагресията и раздвоението на личността.

Серия от мистериозни отвличания ще бележат живота на трима приятели – Март, Борис и Весела, които ще осъзнаят колко малко се познават.

Авторът отново предлага актуална социална тема. Завръзката в романа „Счупеният човек“ се случва в обезлюдено българско селце.

Лична история на автора, която служи за основа на фабулата, може да прочетете тук.

Книгата се разпространява от издателство „Фабрика за книги“. Може да бъде поръчан както през книжарниците, така и директно от автора тук.

Редактор: Петя В. Димитрова
Дизайн, предпечат и страниране: Георги Вълов
Творческа идея на корица: Недко Недков
Коректор: Мария Гильова

.

За автора

Недко Недков е родом от град Павликени, където завърша средното си образование. Продължава обучението си във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ със специалност „Компютърни науки“.

Започва да пише поезия едва във втори клас, но талантът му е открит в средното училище. Тогава впечатлява своите ментори с нетипични смесени текстове като есета в стихотворна форма, есета-разкази. Носител е на множество грамоти и отличия от олимпиади и литературни конкурси като „Ерато“, „Веселин Ханчев“ и други. 

Освен писането, Недко Недков има разнородни интереси: програмиране, психология, предприемачество, политика, икономика и други.