Начало Спорт Турнир по тенис на маса организират Павликени

Турнир по тенис на маса организират Павликени

55

Шест нови маси за тенис на маса си имат в Павликени. Заедно с тях бяха доставени и шест съдийски маси, шест мрежи, шест брояча и шест покривала за масите, както и двадесет прегради за кошари. Средствата за спортните пособия са от общинския бюджет.

Новото оборудване ни дава възможност за организиране в Павликени на турнири, кръгове от националните състезания и други клубни игри. До края на месец април Павликени ще бъде домакин на турнир по тенис на маса.

Новата придобивка ще е от изключителна полза за Спортния клуб по тенис на маса „Павликени – 2015“ с треньор Симеон Симеонов, които се радват на все повече успехи в изминалите години.

„Това е поредната инвестиция в спорт, която правим. Само през последните години бяха възстановени игрищата за баскетбол/волейбол и пистата за дълъг скок на стадион „Ганчо Панов“, подготвени бяха проектите за ремонт на лекоатлетическата писта, осигурени са нови баскетболни кошове за Спортна зала „Йордан Петров – Графа“, където е сменена и подовата настилка, монтирани бяха соларни панели на покрива на покрития плувен басейн и още редица други“, поясняват от местната администрация.