Начало Работа Предлага Търси да назначи бивш пожарникар

Търси да назначи бивш пожарникар

1544

“Бон” ЕООД е тясно специализиран производител на ексклузивни храни за птици с износ в 20 европейски държави, САЩ и Канада.

Високият фирмен морал, приятелската работна атмосфера и желанието ни за непрестанно развитие са основите на нашия успех.

Оттам надграждаме с устойчива социална политика, модерна база и технологии, за да се превърнем в най-логичния избор за нашите именити клиенти от Западна Европа и Северна Америка.

Мисията ни е да раздвижим закостенелия европейски пазар, чрез уникални продуктови решения и маркетинг концепции.

За да я изпълним успешно имаме нужда от амбициозни и мотивирани кандидат, бивш пожарникар (може и пенсионер), за заемане на дългосрочна позиция.

Ние предлагаме

  • шанс за дългосрочно развитие;
  • регулярни обучения;
  • здравословна приятелска атмосфера и силно зачитане на мнението на всеки от екипа;
  • висок морал, социална политика и фирмена култура;
  • възможност  да  се реализирате като професионалист в сферата на автоматизацията;
  • отлични условия за работа във високо квалифициран млад и мотивиран колектив;
  • отлично трудово възнаграждение.

Централният офис на фирмата е в гр. Павликени и фирмата осигурява комфортен безплатен транспорт за служетелите от:

с. Изгрев, с. Българене, с. Малчика, с. Аспарухово, гр. Левски, с. Градище, с. Бутово, с. Недан, с. Славяново, с. Обнова, с. Малчика, с. Асеневци, гр. Полски Тръмбеш, с. Климентиново, с. Иванча, с. Обединение, с. Горна Липница, с. Долна Липница, с. Партеш, с. Михалци.

Кандидатстване

Всички кандидатури ще бъдат разгледани конфиденциално. Само одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на интервю.

Ако желаете да се станете част от екипа на нашата Компания и да се докажете като професионалист в сферата на Вашите отговорности и ако желаете да получите допълнително безусловно обучение в тази сфера и да доизградите Вашите професионални умения, моля изпратете професионална автобиография и мотивационно писмо до Николай Величков, специалист в отдел „Човешки ресурси“ на velichkov@bon.bg с „Бивш пожарникар“ в темата на съобщениетo и/или на:

Бон“ ООД
ул. „Бон“ №1
Павликени 5200

Tel.:  +359-610-51-210
……..  +359-893-679-606
Fax.: +359-610-55-013

Emailinfo@bon.bg
URL:     bon.bg