Начало Новини Благотворителност 32-годишната Тихомира от Павликени се нуждае от спешна бъбречна трансплантация

32-годишната Тихомира от Павликени се нуждае от спешна бъбречна трансплантация

989

32-годишната Тихомира от Павликени се нуждае от спешна бъбречна трансплантация. Младата жена е с диагноза Хронична бъбречна недостатъчност; Мезангиокапилярен гломерулонефрит. Заболяването и датира от 2005 г., вследствие на направена бъбречна пункция. Последва патогенетично лечение с кортикостероиди до 2017 г., но с течение на обстоятелствата Тихомира се влошава и бъбреците и намаляват функцията си драстично.

Състоянието на Тихомира налага да започне хемодиализа в Севлиево през октомври 2017 г.: три пъти в седмицата по 4 часа. Сега се налага спешна трансплантация на бъбрек в Турция, защото при продължителна хемодиализа се увреждат и другите органи. Трансплантацията е на стойност €25,000 – сума, непосилна за жената и семейство ѝ.

„Аз вярвам в чудеса и мечтая за един нормален живот и някой ден щастието и на мен да се усмихне. Моля всички добри хора за съпричастност!!! Без Вашата помощ не бих могла да се справя!!! Много благодаря на всеки, който ще ми подаде ръка.” – обръща се към състрадателните българи 32-годишната Тихомира.

Ако можете да помогнете на младата жена, направете го на нейната дарителска сметка както следва:

Дарителска сметка: „Уникредит Булбанк” АД
Титуляр: Тихомира Мирославова Маринова

IBAN: BG05UNCR70001523096793
BIC: UNCRBGSF