Начало Новини Десита Миланова, кандидат за общински съветник

Десита Миланова, кандидат за общински съветник

1185
Десита Миланова
Десита Миланова

Десита Миланова е завършила аграрна икономика в университета в Пловдив. От средното си образование има специалност като геодезист. Тя е на 29 години, работи в Общинска служба по земеделие в град Павликени. Омъжена е, с две деца.

„Живея от 6 години в Павликени и съм щастлива, че мога точно тук да отглеждам децата си“, казва Десита. Амбицията ѝ да се включи в изборната надпревара като част от листата на ПП ГЕРБ в Павликени е, че градът и регионът имат нужда от млади, амбициозни и дейни хора, които да работят за неговото развитие.

Зад крехката външност на Десита се крие много адреналин и железен характер. Тя е фен на силните скорости, кара мотор, а на шофьорските ѝ умения могат да завидят доста мъже. Участвала в дамското рали в Павликени, където е печила награди. В същото време успява да съчетае екстремните занимания с грижа за семейството си и да бъде професионалист в пряката си работа.

В новия Общински съвет ще работи за подобряване на социалните услуги в града и региона.

Това, което най-силно иска да види променено, е комуникацията на администрацията с гражданите. Според Десита диалогът трябва да е отворен, а гласът на хората да се чува ясно. Това може да стане с местни референдуми, или с организирането на обществени обсъждания в правилно време.

Десита е избрала листата на ПП ГЕРБ, защото е убедена, че партията дава възможност на младите хора да пътуват, да работят и да се изявяват в своите области. „Това, че границите са отворени, е огромна придобивка за нас“, казва Десита. Тя и връстниците ѝ не могат да си представят времето преди 1989 година, когато излизането зад граница е било абсурдно, или е било възможно само за отбрани хора.

„Обиколила съм много места по света, била съм в Америка, на Бахамите, в Мексико, на Карибите, но избрах да остана тук, защото това е моето място“, казва младата дама.

„За да има бъдеще за нашите деца, за да растат свободни, знаещи и можещи хора, гласувайте за силната листа на ПП ГЕРБ и партньорите от ПД „Социалдемократи” и СДС с номер 43, призовава Десита Миланова, чиято преференция в листата е 118.