Начало Новини Инфраструктура Иван Димитров, кандидат за общински съветник

Иван Димитров, кандидат за общински съветник

990
Иван Димитров
Иван Димитров

Дългогодишен общински съветник с пет мандата зад гърба си, педагог, общественик, спортен деятел, ротарианец. Това са само част от характеристиките, с които е познат на своите съграждани в Павликени 62-годишният Иван Димитров. Той е представител на ПД „Социалдемократи” в листата на ПП ГЕРБ в Павликени. Заместник-директорът на ПГАТ „Цанко Церковски“ е сред кандидатите за общински съветници, които от позицията на своя опит и авторитет допринасят безспорно за високото ниво на листата с номер 43, която печели доверието на хората.

Трудно е да се изброят всички длъжности, които Димитров е изпълнявал в ОбС за 20-годишния си стаж в него. Бил е председател на възлови комисии, два пъти зам.-председател на местния парламент, запознат е в детайли както с работата на администрацията, така и с тази на съветниците. Като една от заслугите в своята работа той изтъква факта, че е извоювано финансиране с общински средства на всички спортни клубове в града, а не само на футболния. Неговата лична кауза и в новия Общински съвет ще е развитието на спорта, защото е убеден, че това е начин децата и младежите да бъдат извадени от заведенията, да станат от компютрите и да се развиват като силни и здрави личности.

Другата посока на неговата работа ще бъде да се стимулира гражданската активност чрез адекватни и правилно организирани обществени обсъждания, в които да участват работещите и активни хора в общината.

Димитров ще работи и за правилно разпределение на средствата в малките населени места, където чакат решения важни проблеми като инфраструктура, водоснабдяване и др.

Иван Димитров определя листата на ПП ГЕРБ с номер 43 като много силна, защото съчетава опитни и успели кандидати амбициозни и интелигентни млади хора. Само с приемственост между поколенията можем да вървим напред, убеден е дългогодишният педагог, посветил се на възпитанието на подрастващите.

Иван Димитров вярва в позитивната кампания, която водят представителите на листата на ПП ГЕРБ и партньорите им от ПД „Социалдемократи” и СДС. Според него всеки един друг ход е погрешен, защото след изборите хората остават в този град и трябва да могат да се гледат в очите.

Спорт, туризъм, риболов са сред любимите занимания на Иван Димитров. Той е деен член на Ротари клуб – СК „Павликени – Бяла черква” и участва в десетки благотворителни инициативи в ползи на обществото. Гордее се със своите внуци и иска да им предаде любовта към спорта, към науката и към България.

Преференциалният му номер в бюлетината е 106.