Начало Новини Бизнес Мирослав Маринов, кандидат за общински съветник

Мирослав Маринов, кандидат за общински съветник

1238
Мирослав Маринов
Мирослав Маринов

Представяме ви кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ в Павликени. Листата с номер 43 е съчетание на мъдростта на опитните и амбицията на младите, в нея влизат личности, които са доказали, че могат да работят успешно за по-доброто бъдеще на община Павликени. С партньорите от ПД „Социалдемократи” и СДС, кандидатите от ПП ГЕРБ отиват на изборите на 27 октомври с вяра в успеха и силни лични каузи.

62-годишният Мирослав Маринов е втори в листата на кандидатите за общински съветници. Един от учредителите на ПП ГЕРБ в града, с три мандата като общински съветник, Маринов е безспорен авторитет в Павликени и региона както със своя професионализъм, така и с принципите, които отстоява.

Определя като успешна работата на Общинския съвет, председателстван от кандидата за кмет на Павликени, издигнат от ПП ГЕРБ, Ваня Антонова. Като явна несправедливост в работата на общинското ръководство на града вижда неправилното разпределение на бюджета, концентрирането на средствата в общинския център и неразрешените проблеми в по-малките населени места. В новия Общинския съвет ще работи тази тенденция да бъде поправена.

Маринов се надява хората от местната общност да се отърсят от страха да изказват лични виждания и мнения.

„Ако избирателите заложат на силния кандидат за кмет от ПП ГЕРБ Ваня Антонова и авторитетната листа с номер 43, ще бъде сложен край на многогодишното еднотипно управление в Павликени, което е дало лошо отражение върху местната гражданска активност“, убеден е той. Мирослав Маринов иска Павликени да бъде една жива, динамично развиваща се община, съчетаваща устойчиво развитие на леката промишленост, аграрния сектор и туризма.

Вторият в листата на ПП ГЕРБ в Павликени е щастлив дядо на четирима внуци – три момчета и едно момиче, с които са го зарадвали неговите дъщери, и мечтае да споделя колкото може повече от времето си с тях, въпреки голямата си натовареност като един от големите земеделски производители в региона. Сред любимите му занимания са пътешествията по света, лова и риболова. Винаги, когато има възможност, практикува своя отличен английски език, усвоен в авторитетната Езикова гимназия в Русе. По образование е инженер – агроном.

Преференциалният му номер в бюлетината е 102.