Начало Новини Обръщение на Ваня Антонова – кандидат за кмет на Павликени от ПП...

Обръщение на Ваня Антонова – кандидат за кмет на Павликени от ПП ГЕРБ

785
Ваня Антонова

Скъпи жители на община Павликени! Приятели!

Предизборната кампания е на своя финал. Остават броени часове до деня, в който всеки от нас ще упражни правото си на вот. В неделя, 27 октомври, всички ние ще решим за кого да гласуваме доверието си в местната власт.

През последния месец като кандидат за кмет на община Павликени, издигната от ПП ГЕРБ, заедно с кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ, ПД „Социалдемократи” и СДС, се срещнахме със стотици от вас, жителите на общината. Чухме за много от проблемите във всички населени места, отговаряхме на вашите питания, представихме ви нашата програма за управление, заявихме целите си и начините те да бъдат постигнати.

Като председател на Общинския съвет в Павликени аз не съм прекъсвала връзката си с вас и съм запозната в детайли с проблемите на общината. Във всички села поставихте въпроса защо в Павликени няма транспорт, а селата са откъснати от общинския център. Питахте ни и защо малките населени места не получават заслужени и справедливи средства при разпределението на бюджета. Чухме тъжни разкази за обезлюдяването на селата, за това, че малкото млади хора, които са останали тук, няма къде да спортуват, да се забавляват.

Жителите на крайните квартали, които през кампанията „посрещаха с хляб и сол” пред медиите сегашните управляващи на Павликени, споделиха пред нас дълбоката си тревога, че са забравени, че всички усилия се насочват към централната част, а в покрайнините на града никой не стъпва и не се интересува какво се случва там. Задавахте ни логични въпроси за това как се изпълняват обществените поръчки в града. И още и още…

Заявявам ви отговорно – имам опит, умения и капацитет да работя за решаването на всички тези проблеми! От срещите си с вас, нашите избиратели, се убедихме категорично в едно – община Павликени има нужда от промяна на управлението, има нужда да се промени стереотипът и еднотипната власт, за да се развива регионът и да има по-добро бъдеще!

Благодаря на всички вас, които ни заявихте подкрепата си и ще изберете бюлетината с номер 43, загърбвайки страха и с ясното съзнание, че правите разумен и обмислен избор.

Благодаря на всички кандидати за общински съветници от ПП ГЕРБ и нашите партньори от ПД „Социалдемократи” и СДС, както и на кандидатите за кметове на населените места. Гордея се че, всички те са истински професионалисти, че могат и знаят как да бъдат полезни на обществото.

Щастлива съм, че в листата ни с номер 43 има умни и амбициозни млади хора – те са нашето бъдеще за Павликени! Нека им дадем шанс да останат да работят и да се развиват тук!

Благодаря на участниците в изборната надпревара за толерантната кампания и споделям искрената си надежда тя да се запази и в изборния ден. Защото с манипулации, с купуване на гласове и натиск не може да се спечели общественото доверие. То няма цена! То зависи от нас, от нашите възможности, от нашите знания, умения, морал и отговорност!

Именно затова ви призовавам на 27 октомври да изберете бюлетината с номер 43. За доброто бъдеще и за развитието на община Павликени!

Ваня Антонова, кандидат за кмет на Павликени от ПП ГЕРБ