Начало Новини Инфраструктура Кой пикае в центъра на града

Кой пикае в центъра на града

3056

„Новият“ център на Павликени, с който кметът Манолов не спира да се хвали, въпреки че паметливите граждани помнят, че проектът се изготви и защити по времето на кмета Ангел Генов, бавно, но сигурно се превръща в обществена тоалетна, нужник, кенеф…

От кадрите, които ви предоставяме, се вижда, че на това място, пространството винаги е мокро. Ако минете по-рано сутрин се виждат цели локви. Видно е, че там не вали, защото теренът е под покрив. Острата миризма на урина изяснява недоумението на минувачите. А и обектът е в такова окаяно състояние, че наистина предразполага окъснелите и подпийнали пикльовци да облекчат физиологичните си нужди точно на това място… А то е в центъра на града, буквално „под носа“ на „кмето“ Манолов – на една пряка от административната сграда на Общината и на другия тротоар от площада.

Радвай се, читателю, и бъди доволен, че кадрите не могат да пресъздадат душащата воня на пикоч, която тегне във въздуха.

Иначе целият център е опасан с камери, които улавят уж всичко, пък не могат да засекат селяндурите, които опикават града.

Явно нощната стража в сградата на Общината спи по време на дежурство.