Начало Новини Политика Да се посмеем: „кмето“ на Павликени зарадвал дамите за 8 март

Да се посмеем: „кмето“ на Павликени зарадвал дамите за 8 март

947

PR машината на „кмето“ работи без почивка, използвайки за своите пъкли цели дори празник като 8-ми март.

Ето текста на сърцераздирателната „новина“ с огромно местно значение, публикувана в областния печат. Направо да ти се приходи до тоалетната от умиление и мазнотия.

Ние знаем за истинското отношение към и мнение за „кмето“ на дамите, които той така по селски галантно „уважава“, от техните писма и сигнали до редакцията ни.

Също така желаем да уточним, че дамите от другите населени места в общината не бяха „уважени“ по същия начин от пишман кавалера, продаващ евтини селки номера на електората.

Отвратени сме за пореден път.

„С подарък и цвете бяха посрещнати дамите от общинската администрация от градоначалника на Павликени инж. Емануил Манолов. Той спази своята традиция в Международния ден на жената да зарадва нежната част от експертите в Общината с малък жест и няколко добри думи. Кметът изрази признателност към жените за високия им професионализъм и работата им, с която помагат за издигане авторитета на общинската администрация. От своя страна, празнуващите дами не скриха възхищението и радостта си от вниманието и уважението, признавайки, че кметът не пропуска да отбелжи 8-ми март с мил жест към всички колежки.“