Начало Спорт Футбол ОФК “Павликени” с претенции срещу рефера

ОФК “Павликени” с претенции срещу рефера

681

В оспорван мач с обрат в резултата съставът на ОФК “Павликени” загуби с 3:2 при гостуването си в Севлиево на едноименния тим. Павликенчани водеха с 0:1, допуснаха домакините да вкарат три поредни гола, след което намалиха, но не успяха да се преборят за точката. След мача от щаба на гостите изявиха претенции към съдийството на плевенския рефер Мирослав Михайлов.

“Поведохме в резултата с гол на Стефан Гинчев в 17-ата минута. Той получи извеждащ пас, преодоля вратаря и вкара за 0:1. В следващите минути три наши атаки бяха спрени със спорни засади, а изравнителното попадение падна след немаркирано нарушение. Нашият вратар бе уловил топката и тя бе изритана от ръцете му от футболист на домакините. Съдията не реагира и топката попадна в Радослав Байчев, който вкара за 1:1.

Следващото фрапиращо отсъждане бе при наша голова атака, вместо да бъде оставена играта да продължи. Халфът ни Петев бе фаулиран, топката попадна в Цветомир Додуров, който изведе двама наши играчи сами срещу вратаря на севлиевци. И последва сигнал за спиране на играта… Двата гола на Петър Казаков в 54-ата и 63-ата минути, довели резултата до 3:1 за домакините, бяха наистина красиви.

В 67-ата минута Цветомир Додуров намали на 3:2, като засече с глава центриране от ъглов удар. След това съдийските решения отново бяха само в полза на домакините. Доволен съм от представянето на нашия отбор, нямам претенции към поведението на играчите на домакините, които играха футбол”, разказа старши треньорът на ОФК “Павликени” Димитър Тодоров.
Загубата остави отбора му на десетото място с актив от 21 точки, като в сряда от 14:30 ч. павликенчани приемат директен съперник – намиращия се на 2 т. пред тях “Ботев” (Луковит).